Miten startata syksyn treenit järkevästi

Kesälomakausi on lopuillaan ja edessä on paluu arkeen, töihin ja kouluun.
 
Jotta arki lähtisi heti sujumaan ja kesäloman löhöily- ja herkutteluputki katkeaisi,
on aika suunnata salille ja lähteä huolehtimaan lihaskunnosta ja jaksamisesta.
Nyt on hyvä aika aloittaa


Parempikuntoisena on helpompi ottaa vastaan syksyn pimenevä kausi ja rakentaa vahva peruskunto, jotta pystyisi taistelemaan syysflunssia ja
muita viruksia vastaan. Parempikuntoisena jaksaa myös iltojen pimetessä.Miten edetä järkevästi?


Yleisin virhe on lähteä heti täysillä liikkeelle, niin treenimäärissä kuin -vastuksissakin. Treeneissä tai ohjatuilla tunneilla käydään joka ikinen päivä ja
mahdollisuuksien mukaan jopa pari tuntia päivässä.

Edellä kuvatuilla metodeilla into lopahtaa lähes yhtä nopeasti kuin alkoikin, sillä jo kuukaudessa moni toteaa että toivottuja tuloksia ei tullut, eikä aikatauluun mahdu treenaamisen lisäksi muuta.

Järkevästi aloitettuna treenaaminen on avain loppuelämän kestävälle elämäntavalle, jossa treenaaminen on osa arkea, siinä
missä nukkuminen, syöminen ja töissäkäyntikin.


Jotta kaikki hyvän peruskunnon palikat toteutuisivat, olisi hyvä treenata lihaskuntoa (kuntosali paras tähän) vähintään kaksi kertaa viikossa ja sen lisäksi vähintään 2-3 kertaa muuta liikuntaa (esim. erilaiset jumpat, pace, lenkkeily). Myös lihashuollosta (venyttely, pilates, kehonhuolto) on hyvä huolehtia, jotta liikkuvuus säilyisi ja jumit aukeaisivat.

Paketoimme meillä Piukoissa Paikoissa "syyskauden starttaajille" 3 kk:n mittaisen tehopaketin
, jotta aloittava treenaaja pystyisi monipuolisesti treenaamaan sekä perus- että lihaskuntoaan. 


Paketissa asiakas saa

  •  kuntosalin vapaan käytön
  • pääsee osallistumaan kaikille aikataulussa olevilleohjatuille ryhmäliikuntatunneille
  • lisäksi hänelle tehdään tehokas henkilökohtainen saliohjelma, jonka hän voi joko tulostaa paperille, tai mikä vielä kätevämpää, käytää suoraan kännykässä mukana kulkevaa Syke Tribe -treeniappia. (Syke -apin esittelyyn)
  • Tehopaketti sisältää myös venyttelyohjelman
  • kehonkoostumuksen seurantaan ja muutosten todentamiseen asiakas saa vielä kaksi PT:n suorittamaa InBody -kehonkoostumusanalyysiä. (Haluatko tietää lisää InBody -mittauksesta?)


Syke -treeniappi auttaa treenissä ja seurannassa


Asiakkaamme siis saavat tähän treenipakettiin kaupan päälle myös Syke Tribe -treeniapin käyttöönsä. Apissa treeniohjelma kulkee kätevästi mukana kaikkialla, missä kännykkäkin. Appiin voi kirjata myös esim. painon, ympärysmitat, unen, tavoitteet jne. ja seurata niiden toteutumista.HUOM!


Tämän 3 kk:n ydistelmäkorttipakettimme hinta on siis vain 120,- 

ja kaupan päälle asiakas siis saa 105€ arvoiset edut (treeni- ja venyttelyohjelman Syke -appiin sekä 2 InBody -kehonkoostumusmittausta). 

Tarjous voimassa 23.8.20 saakka suoraan Piukkojen Paikkojen kassalta.

0
Feed